Tvrtka Prevent Tec već gotovo petnaest godina zastupa robnu marku koja je usmjerena na rješavanje problematike požarne zaštite, zaštite od kemikalija te samozaštite u području higijene u industriji i kućanstvima.

Zagovaramo integrirani pristup proizvodima, što znači da naš tim stručnjaka prati proizvod od razvoja i testiranja do implementacije u praksu te prezentacije potencijalnim klijentima.

Rješenjima koje nudimo obraćamo se širokom spektru djelatnosti, na primjer farmaceutskoj industriji, kemijskoj industriji, tvrtkama koje pružaju usluge prijevoza opasnih tvari, zdravstvenoj industriji, službama za intervencijske usluge itd. Članovi proizvodnog tima kroz praksu i teoriju stekli su bogata interdisciplinarna iskustva, što znači da smo uvijek otvoreni i usmjereni na širenje na druga nišna tržišta.

ASF f.u.n. je zastupnička i poslovna jedinica tvrtke Prevent Tec u Sloveniji. Proizvode prodajemo samostalno i putem svojih partnera iz različitih dijelova svijeta. Za Prevent Tec zastupamo područja Balkana, Istočne Europe i Bliskog istoka.

Misija naše tvrtke usmjerena je na djelovanje po načelu preventive i cjelovitog rješavanja pojedinačnih problema i njihovih posljedica. Time smo u čvrsto i strateški pozicionirani kako bismo svojim klijentima pomogli rješavati probleme i graditi budućnost – i u vremenima kada se neke stvari čine neostvarivim i nemogućim. Djelujemo po načelu istinskog razumijevanja klijenata, njihove djelatnosti i njihovih principa rada, tako da cijeli poslovni put suradnje i potencijalnog razvoja možemo prilagoditi svakom pojedincu. Uspjeh i ostvarenje vizije naših klijenata time postaje misija koju naš tim nudi i ispunjava jedinstvenim i prilagođenim rješenjima. Rješenjima koja su podržana istraživanjem, analizom i iskustvima.

Kao tvrtka s ugledom u usmjerenjem u zdrave i kolektivne partnerske odnose, usmjereni smo na rast koji se uz nas i našu suradnju odvija razmjerno i koherentno. Prilikom suradnje uvijek pozivamo na proaktivnost, dijalog, prijedloge i cikličnu optimizaciju stalnim praćenjem napretka i potencijalnih prilika za poboljšanja. Vjerujemo da ističemo nekoliko točaka koje se usredotočuju na usklađenost vizije naše organizacije i vaše tvrtke. Time možemo stvoriti temelj za priču koja je harmonija naših interesa i sposobnosti.

Direktor tvrtke, Boštjan Štraus

Boštjan Štraus

direktor

 

bostjan.straus@prevent-tec.si

+386 (0) 40 886 882

 

Urška Štraus

administracija

 

urska.straus@prevent-tec.si

+386 (0) 40 554 774

 

Nik Škorja

marketing i prodaja

 

nik.skorja@prevent-tec.si

+386 (0) 30 436 256